Chestpiece på tjejer
 En del vet att jag älskar tatueringar och det kommer alltid att älska. Idag fick jag plötsligt sugen på en tatuering på chestpiece . Jag vet inte om den skulle passar mig bra. Ett  stort motiv eller bara en enkel text under nyckelbenet. Om det blir ett motiv då skulle jag välja en uggla.  Jag tycker det är snyggt på vissa personer. Tänker på kläder, kanske jag borde tänka på hur jag kläd mig. Kanske den skulle inte passar på vissa kläder. Kommer jag att gilla hela mitt liv. Det borde jag fundera på ett tag
 
Chestpiece
 
Tatuaje de una lechuza para mujeres
 
Efter jobbet
 
 
Tjhohoo
 
Hur har ni haft hett väder idag?? Min dag har det varit bra och idag är det inte lika hett som igår, Idag är det mest blåsigt. Efter jobbet tog jag en kort dusch och snart ska jag dra ivägen. Ska på stan och fika. Hoppas att det finns goda bullar eller någon, Haha. .Vill ni ser mer outfits bilder?? 
Ångest mitt i natten
(null)
 
Jag tänker skriva ut om min ångest som jag brukar få mitt i natten när jag skulle gå på toalett. Det kommer alltid när jag vaknar mitt i natten och känner mig oro i framtiden men jag vaknar för att gå på toalett och ibland har jag svårt att somna om.  Ligger kvar i sängen och känner oro i kroppen utan någon anledning. När jag vaknar på morgonen mår jag bra igen och är glad. Jag tänker positiva saker och ser ljus iframtiden. Jag har hört att det beror på stress men jag känner mig inte så stressad på jobbet eller i mitt vardagsliv.  Jag har inga problem med sömn.
 
 
Personligt